Social

Boc despre cei 322

Liderul PD-L, Emil Boc, a condamnat ieri guvernarea celor 322, la un an de la referendumul pentru demiterea presedintelui Basescu. “Cei 322 trebuie sa fie taxati din nou prin vot popular in alegerile ce urmeaza, astfel incat, oricat de mult si-ar strange randurile, sa nu mai poata decide prin forta unei majoritati conjuncturale si oculte. in nici o tara democratica cei care sunt infranti prin vot nu mai raman la putere.

in Romania, coalitia celor 322 demonstreaza dispret fata de democratie si statul de drept, agatandu-se cu orice pret de putere. in ciuda infrangerii suferite in urma cu un an prin vot popular, coalitia 322 continua sa conduca Romania. in dispret total fata de lege si morala in politica, Guvernul de 20% beneficiaza de sustinerea oculta a PSD si PRM in Parlament, desi cele doua formatiuni conduse, in fapt, de relicve ale comunismului in democratie se declara a fi in opozitie. (continuarea in Ziua de Cluj)

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Sursa: Ziua de Cluj

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea