Social

#fonduri europene #emil boc #premier #neatragerea fondurilor europene

Boc cere ministrilor explicatii pentru neatragerea fondurilor UE

Premierul Emil Boc le-a reprosat ministrilor ca nu si-au respectat angajamentele privind cresterea volumului de fonduri europene atrase, asumate inclusiv in sedinta de guvern la care a participat si presedintele Traian Basescu si le-a cerut explicatii, solicitand si un raport in maxim o saptamana.

La discutii au participat ministrii Comunicatiilor, Administratiei si Internelor, Educatiei si Dezvoltarii Regionale, restul institutiilor fiind reprezentate la nivel de secretar de stat.

Datele analizate in cadrul reuniunii au indicat ca un nivel ridicat al absorbtiei fondurilor UE este inregistrat la ministerul dezvoltarii prin Programul Operational Regional, in timp ce performante mai reduse sunt sesizate la ministerele Mediului si Economiei, potrivit adevarul.ro.

Ministerul Mediului si Padurilor este pe locul al treilea in Cabinet din punct de vedere al sumelor de bani europeni atrase in primele sase luni ale anului, fiind devansat doar de Ministerul Dezvoltarii si Ministerul Muncii, a declarat, marti, ministrul de resort, Laszlo Borbely , precizand ca nu este multumit.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea