Social

# avon csr #marsul trupelor roz #femei cancer #cancer san

Boala care afecteaza o romanca din opt. Tu ai fost la control?

Importanta controalelor periodice la medic nu poate fi subliniata suficient mai ales in cazul unor boli precum cancerul. Din cauza faptului ca simptomele apar abia in stadii avansate ale bolii, multe persoane ajung la medic prea tarziu. 

1 din 8 femei din România riscă să dezvolte cancer la sân și anual, 5.600 de românce sunt diagnosticate cu această maladie. Dintre ele, 90% ajung la medic în stadii avansate ale bolii, atunci când șansele de supraviețuire sunt reduse. Semnele acestei maladii sunt vizibile abia în ultimele stadii ale bolii, iar controlul periodic este singura metodă prin care femeile pot afla că sunt bine.

Prin Campania pentru Sănătatea Sânilor, AVON România luptă împotriva cancerului la sân, prin strângerea de fonduri din vânzarea produselor cu fundiţă roz. Acestea sunt direcţionate către finanţarea programelor destinate informării şi educării femeilor din România privind depistarea precoce a cancerului la sân şi achiziţionarea de echipamente medicale pentru a asigura îngrijire de calitate pentru pacienţii diagnosticaţi cu această boală.

„În fiecare an, prin Campania pentru Sănătatea Sânilor, invităm femeile să facă o promisiune pentru viaţă, le vorbim despre modalităţile de diagnosticare precoce a cancerului la sân şi încurajăm meargă la control.”, a declarat Raluca Kișescu, Director de marketing Avon România și Moldova.

Anul acesta, pe 11 octombrie, la ora 15.30, in Piata Unirii, are loc Marsul Trupelor Roz, un eveniment care atrage din nou atentia asupra acestei boli ingrozitoare, dar care poate fi prevenita si tratata. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea