Social

Blocurile private napadesc orasele mari

Firmele de constructii se orienteaza din ce in ce mai mult spre blocurile de locuinte. Se considera ca acestea sint accesibile unei categorii mai mari de oameni. Se anunta construirea a peste 2.500 de apartamente.
Blocurile noi construite de developeri se inmultesc. In Buuresti, Impact anunta demararea unui proiect care consta in construirea a sase cartiere rezidentiale , cu un total de 5.033 de locuinte. Mai mult de jumatate dintre acestea vor fi apartamente. Totodata se vor construi cartiere noi si in alte orase. Momentul in care vor incepe lucrarile nu a fost stabilit cu exactitate, dar oficialii companiei spun ca acest lucru se va produce in acest an.
Blocuri noi

Compania a identificat deja terenurile pe care se va construi, la marginea Bucurestiului. Preconizam sa incepem lucrarile in trimestrul al treilea al acestui an, a spus Dan Ioan Popp, directorul general al Impact. Astfel, garsonierele vor avea o suprafata utila intre 43 si 54 mp, apartamentele de doua camere intre 64-69 mp, cele cu trei camere vor avea peste 85 mp, in vreme ce apartamentele cu patru camere peste 105 mp. Preturile vor fi intre 17 si 22 de milioane de lei pentru metrul patrat construit, plus TVA, a mai spus Dan Ioan Popp.
Proiecte

In luna iunie vor incepe lucrarile la ansamblul rezidential Green Field, costurile estimate fiind de 86 milioane de euro. In Constanta se va construi un cartier cu 280 de locuinte si s-a anuntat intentia de a se construi si in Cluj, Brasov si Timisoara. Pentru unele dintre proiecte s-au contractat sau se intentioneaza contractarea unor credite. Pe de alta parte, in acest an se va realiza o noua emisine de obligatiuni cu o valoare de pina la 10 milioane de euro si o maturitate de cinci ani. Tot in acest an, pina in octombrie, se va majora capitalul social. Se vor distribui actiuni gratuite din fondul existent la dispozitia societatii si se va realiza o majorare de capital prin subscriptie adresata actionarilor existenti. Autoritatile locale trebuie sa declare public ca sprijina aceste proiecte, a mai spus Popp.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea