Social

#serban huidu #florin huidu #huidu accident #divort huidu

Blestemul asupra familiei Huidu continua

Familia realizatorului TV Serban Huidu pare urmarita de un blestem. Dupa lungul sir de intamplari nefericite care au avut loc in sanul familiei prezentatorului, acum, tatal sau, Florin Huidu, vine si el cu o noua veste proasta.

Acesta se pregateste de cel de-al doilea divort, potrivit spynews.ro. Se pare ca tatal Carcotasului se afla in proces de divort cu Mirela Bianca, cea de-a doua sa sotie. Cea care a luat hotararea a fost chiar Mirela, care a depus deja cererea de divort, pe 23 septembrie, la Judecatoria Sectorului 4.

Mirela si Florin Huidu au trecut in timpul mariajului prin numeroase probleme, ultima fiind o altercatie ce a avut loc in restaurantul pe care tatal Carcotasului il detine. Un client l-a lovit pe acesta cu o sticla in cap, in urma loviturii acesta ajungand la spital. Nici Mirela nu a scapat de furia clientului, si ea fiind lovita si internata cateva zile.

In ultimii ani, familia Huidu a intampinat numeroase probleme. Mai intai a avut loc accidentul lui Serban Huidu, la schi in Austria, in urma caruia a stat in coma cateva zile, apoi a urmat incidentul rutier de la Brasov, provocat de realizator si in urma caruia au murit doua persoane. De asemenea, in urma cu cateva luni a murit si mama realizatorului TV.

Sursa foto: ziarulring.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea