Social

Blaga si-a depus demisia de onoare

Marele invins in batalia pentru Primaria Capitalei si-a inaintat demisia din functia de presedinte al PD-L Bucuresti. Aceasta va fi discutata in urmatoarea sedinta de partid. Emil Boc a anuntat luni seara in emisiunea “Stirea Zilei”, difuzata de Antena 3, ca Vasile Blaga i-a “lasat” demisia pe birou, subliniind insa ca acesta va fi  interimar la PD-L Bucuresti pana cand se va lua o decizie in acest sens.

“Demisia de onoare a lui Vasile Blaga se afla de azi-dimineata la mine pe birou”, a declarat liderul PD-L, cu toate ca in cursul zilei de luni acesta a negat categoric existenta unui astfel de hartii. Intrebat de moderatorul Gabriela Vranceanu Firea care au fost motivele acestui gest, in conditiile in care conducerea PD-L nu i l-a cerut, Boc a spus ca Blaga a dorit sa-si tina promisiunea de dinainte de alegerile pentru Primaria Generala a Capitalei.

Cu toate ca a participat la Biroul Permanent de luni, vicepresedintele Valeriu Stoica a fost surprins de vestea demisiei lui Blaga. “Potrivit statutului partidului, demisia este un act unilateral , insa acesta fiind un caz special, probabil ca vom discuta in partid daca o acceptam sau nu”, a declarat Stoica pentru cotidianul.ro.

La finalul sedintei BPN de luni, Boc afirmase ca nu are demisia lui Blaga, intrucat nu i-a cerut-o. “Repet, eu am spus-o foarte clar, nu este cazul unei demisii la Bucuresti, avand in vedere performanta politica pe care a obtinut-o la Consiliul General (n.red- 43%), fiind practic partidul care a castigat alegerile la Bucuresti”, a intarit presedintele PD-L, citat de Mediafax.

In aceeasi zi a fost schimbata  conducerea a noua filiale PD-L care au avut rezultate slabe in alegeri, fiind numiti de la centru, presedinti  interimari. Printre acestia si Elena Udrea, care il inlocuieste pe Dorel Onaca la sefia organizatiei de Constanta.

In prima sedinta in noua formula, fosta blonda de la Cotroceni nu a avut parte de o primire calda din partea colegilor, care au fluierat-o si au huiduit -o, considerand-o partasa la esecul filialei in alegeri. Udrea a fost coordonatoarea organizatiei de pe malul marii in campania electorala.

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea