Social

#blaga corect psd #sfaturi parteneri psd

Blaga: Sa fim loiali, corecti si cinstiti cu PSD

Ministrul Dezvoltarii Regionale, Vasile Blaga, secretar general al PD-L, i-a indemnat pe parlamentarii partidului, sambata, la Poiana Brasov , sa ignore eventualele disensiuni din interiorul coalitiei guvernamentale si le-a cerut "disciplina" in Legislativ.

Suntem parteneri cu PSD si vrem sa fim parteneri loiali, corecti si cinstiti. Am rugamintea sa va faceti uneori ca nu vedeti daca apar probleme si sa nu le escaladati, pentru ca, la un moment dat, nu se va mai sti cine a inceput", a avertizat liderul democrat-liberal, citat de Agerpres.

Vasile Blaga a afirmat ca, deocamdata, coalitia "este in faza de rodaj" si ca toate problemele care intervin in interiorul acesteia trebuie rezolvate pe baza protocolului dintre PD-L si PSD. "Trebuie mai ales sa avem grija sa ne subsumam interesele politice celor ale Romaniei", a subliniat Blaga.

Ministrul Dezvoltarii Regionale le-a cerut senatorilor si deputatilor sa dea dovada "de disciplina" si in Parlament, adaugand ca trebuie sa-si spuna punctul de vedere pe proiecte legislative in interiorul grupurilor parlamentare reunite ale coalitiei si sa le discute impreuna cu ministrii.

In deschiderea reuniunii PD-L de la Poiana Brasov, premierul Emil Boc, presedintele partidului, le-a cerut senatorilor si deputatilor formatiunii sa sprijine Executivul in aplicarea programului de guvernare, dar si sa dea dovada "de fair-play" fata de partenerii de la PSD "in relatiile parlamentare si din teritoriu".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea