Social

Blaga reprezinta un "partid infractional", iar Oprescu nu va putea guverna singur

Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, a declarat ca formatiunea pe care o conduce va decide pana miercuri pe cine va sustine in turul al doilea al alegerilor din Capitala, adaugand insa ca Vasile Blaga reprezinta un "partid infractional", iar Sorin Oprescu nu va putea guverna Bucurestiul.

"Pana miercuri cel tarziu vom adopta o decizie si in functie de dialogurile cu cei doi candidati, dar si cu filiala bucuresteana a PRM, cu alegatorii nostri, ca nu pot sa fac abstractie de ei.

E un inconvenient la fiecare- Blaga reprezinta acest partid infractional (PD-L, nr)- asta e realitatea, iar Sorin Oprescu nu va avea parghii din pacate. Sa zicem ca iese primar, nu are niciun consilier", a spus Corneliu Vadim Tudor. El a reiterat ca doreste sa negocieze cedarea voturilor formatiunii.

El considera ca PSD nu il va sustine pe Oprescu pentru ca in cadrul formatiunii parerile sunt impartite. "PSD e impartit si uitati cat de mult il uraste Marian Vanghelie. Acest individ e cu musca pe caciula , el este cel care a patronat una dintre cele mai mari fraude de la sectorul 5", a spus liderul PRM, completand ca Vanghelie il ataca pe Oprescu pentru a castiga bunavointa lui Traian Basescu si Vasile Blaga.

Pe de alta parte, presedintele PRM a acuzat inca o data fraudarea alegerilor si a sustinut ca toate partidele se fac vinovate de furt electoral, el cerand anularea scrutinului.

Liderul PRM a completat ca nu va demisiona de la conducerea partidului, in urma rezultatelor slabe de la alegeri si ca nu poate schimba strategia partidului. "Cum pot sa ridic eu scorul numai din doctrina noastra, din idealismul nostru?

Nu suntem bine organizati, nu avem oameni buni peste tot, nu avem liste complete, e un partid sarac. Imi asum eu raspunderea pentru toate deficientele. Am barbatia asta, dar nu imi cereti sa imi dau si eu demisia pentru ca ar fi imoral sa imi dau si eu demisia pentru fraudele lor", a mai sustinut C.V. Tudor.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea