Social

#vasile blaga prezidentiale #traian basescu pdl

Blaga prevede un nou mandat pentru Basescu

Prezent sambata la Cluj- Napoca, secretarul general PD-L, Vasile Blaga , a afirmat ca o buna guvernare va asigura victoria candidatului democrat-liberal la alegerile prezidentiale din toamna.

Fara sa pronunte numele lui Traian Basescu, Blaga a declarat ca reprezentantul PD-L "va castiga din nou alegerile prezidentiale", lasand astfel sa se inteleaga ca este vorba de actualul presedinte, relateaza Evenimentul zilei.

Secretarul general PD-L a fost prezent la Cluj la lansarea oficiala a candidatului democrat-liberal pentru Primaria Clujului, Sorin Apostu . La eveniment au mai luat parte premierul Emil Boc si ministrul transporturilor, Radu Berceanu. ", iar daca vom guverna bine, cel pe care il sustinem va castiga din nou alegerile prezidentiale din toamna. Dar pentru ca toate acestea sa se intample, trebuie sa incepem de la Cluj", a declarat in discursul sau Vasile Blaga.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea