Social

#victor ponta #dan diaconescu #vasile blaga

Blaga: Ponta si Diaconescu seamana foarte mult, sunt de un cinism iesit din comun

Premierul Victor Ponta si Dan Diagonescu, presedintele PP-DD, se aseamana foarte mult, ambii fiind persoane care dau dovada de un "cinism iesit din comun", sustine Vasile Blaga, presedintele PDL.

"Ponta si Diaconescu seamana foarte mult. Sunt doi oameni de un cinism iesit din comun, care-si bat joc de salariatii din tot judetul respectiv", a spus Blaga la Realitatea TV.

Liderul PDL a mai declarat ca Victor Ponta a schimbat procedura de privatizare a combinatului Oltchim. Astfel, desi initial se optase pentru o privatizare cu un investitor strategic, masura luata de Cabinetul Boc in urma negocierilor cu FMI, odata cu venirea lui Ponta au fost schimbate "regulile jocului", licitatia fiind castigata in cele din urma de persoana fizica Dan Diaconescu.

In cadrul aceleiasi interventii televizate, Blaga a confirmat faptul ca va candida la alegerile parlamentare in colegiul din Timis. El a precizat ca este posibil ca Elena Udrea sa candideze in Neamt si ca nu este certa o candidatura a lui Mihai Razvan Ungureanu in Arad.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea