Social

Blaga (PD-L) il pune pe Ontanu (PSD) sa lucreze pentru el in campanie

Neculai Ontanu : „Eu il sustin pe Blaga pentru a continua proiectele din sectorul 2”. Sursa Evenimentul Zilei. Asta scrie mare pe un afis electoral pus recent undeva in spatele magazinului Unirea din centrul Capitalei de catre staff-ul PD-L.

Folosindu-se de o declaratie a primarului social-democrat Ontanu, democrat-liberalii le spun alegatorilor ca: „Avem nevoie de Blaga”.

Si Ontanu l-a citat pe Blaga

Plecat pentru o saptamana in strainatate, Neculai Ontanu n-a putut fi ieri contactat pentru a spune daca si-a dat sau nu acceptul pentru folosirea numelui sau in campania lui Vasile Blaga. Colega sa de partid, presedinta a PSD sector 2, Rodica Nassar, aminteste ca Ontanu si-adeclarat public sprijinul pentru Vasile Blaga, de care se simte apropiat „ca om si ca primar”. Nassar spune ca si Blaga l-a ajutat indirect pe Ontanu in campania pentru sectorul 2.

Concret, candidatul PSD a folosit in campanie fluturasi electorali cu citate din Traian Basescu, Calin Popescu Tariceanu, Anca Boagiu si Vasile Blaga – citate laudative la adresa capacitatii sale de a conduce primaria. Citatul lui Blaga este luat dintr-o declaratie data unui ziar central in august 2006: „Neculai Ontanu este un primar foarte bun.

Mergeti in sectorul 2 si intrebati oamenii vizavi de actiunile d-lui Ontanu. Nu intamplator a castigat primaria”. Tot in pliantele lui electorale, Ontanu se lauda cu titlul de “cavaler” pe care i l-a oferit Traian Basescu.

Ce spunea Liviu Negoita despre citatele „furate” de Ontanu

Pe 28 mai aparea in ziarul „Gardianul” o declaratie a sefului de campanie a PD-L, Liviu Negoita, care condamna practica „ilegala” a lui Neculai Ontanu de a se folosi de „imaginea” si de „credibilitatea” liderilor PD-L in campania electorala: “El incearca, in disperare de cauza, sa se foloseasca de credibilitatea unor oameni seriosi de la noi, din partid, cum este Blaga sau Boagiu, a presedintelui Basescu, oameni care au confirmat ca au priza la electorat...

Vrea sa transfere credibilitatea acestora si asupra sa... L-as intreba pe dl. Ontanu de ce se fereste si nu se foloseste de ceea ce au spus liderii sai, de la varf, despre el - de ce nu-l citeaza pe Vanghelie, pe Geoana sau Diaconescu, in loc sa vina sa invoce ce a spus Basescu la un moment dat...

Este de prisos sa il convingi pe Ontanu ca legea nu-i da voie sa se foloseasca de imaginea altor persoane si de credibilitatea lor, fara sa ai acordul acestora”. De aceasta data, seful de campanie a lui Vasile Blaga nu a dorit sa comenteze faptul ca imaginea lui Ontanu este folosita in campania PD-L.

“Buldogul Blaga” se lupta la Unirii cu “Sarpele Oprescu”

PD-L a mai scos ieri in centrul Bucurestilor un banner care ni-l infatiseaza pe independentul Oprescu „un sarpe simpatic” alaturi de Blaga, „buldogul serios”. Normal, indemnul portocaliu e sa alegem Blaga pentru ca rezolva problemele orasului.

Un alt candidat care si-a innoit bannerul dupa primul tur este Andrei Chiliman. Sectorul 1 a fost impanzit de afise verzi care cer alegatorilor sa „salveze sectorul 1 de rechinii imobiliari”.

Bodu ii da papucul lui Vanghelie, Vanghelie cheama ziaristii la conferinta si vine Darabont

O lupta interesanta se duce in sectorul 5. Sebastian Bodu , de la PD-L, se ia la tranta cu Marian Vanghelie de la PSD, oferindu-i „papucul”. La propriu. Este vorba despre un papuc urias din material textil cu poza candidatului PD-L la Primaria Sectorului 5 . Bodu spune ca i-l daduse pe celalalt in primul tur de scrutin.

Vanghelie de cealalta parte a anuntat, miercuri, ziaristii acreditati la PSD, ca va sustine o conferinta de presa la sediul PSD Bucuresti, la ora 14.00, in locul lui aparand insa candidatul PSD la Primaria Sectorului 6, Dan Darabont.

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea