Social

#politica #vasile blaga #parlamentar #mihai razvan ungureanu #mandat parlamentar

Blaga: Nu stiu daca Ungureanu va candida la Bucuresti pentru un mandat de parlamentar

Vasile Blaga, presedintele PDL, a declarat, marti, ca "nu stie inca" daca Mihai Razvan Ungureanu va candida pentru un mandat de parlamentar pentru Bucuresti. Presedintele democrat-liberat a precizat ca discutiile pe acesta tema cu Alianta de centru-dreapta vor fi finalizate in cursul saptamanii viitoare.

Intrebat daca Ungureanu va candida la Bucuresti pe listele aliantei, Blaga a raspuns: "Nu stiu inca. Noi saptamana viitoare cred ca vom incheia discutiile astea. Am cerut organizatiilor noastre ca in cursul acestei saptamani sa avem noi candidatii nostri pe toate colegiile, sa vedem unde vor avea dansii, iar proportia este cea care o vor da analizele sociologice".

De asemenea, Vasile Blaga a fost intrebat de o ziarista unde va candida el pentru un nou mandat de parlament. "Cand o sa anunte domnul Ungureanu unde va candida, fiti sigura ca o sa anunt si eu", a raspuns liderul PDL.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea