Social

#pdl #vasile blaga #traian băsescu # remaniere guvern

Blaga: Fara Basescu nu stiu daca noi mai existam

Noul presedinte al Senatului, Vasile Blaga, a declarat, la B1 Tv, ca, desi au fost anumite reactii ale lui Traian Basescu, mai ales la adresa sa, care l-au deranjat, nu ar putea sa se supere pe acesta pentru ca, fara el, PDL ar fi putut chiar si sa nu mai existe.

"Relatiile mele cu domnul presedinte Traian Basescu sunt bune. El a avut o alta optiune, inainte de alegerile din PDL, cu privire la cine ar trebui sa conduca partidul si uneori si-a exprimat-o cu multa duritate , si atunci sigur ca m-a deranjat, dar nu ma pot supara pe domnul presedinte, pentru ca daca el nu ar fi fost nu stiu daca noi mai existam", a spus fostul secretar general al PDL.

Cat despre Guvernul condus de presedintele partidului din care face parte, Blaga spune ca se simte nevoia unei remanieri.

"Personal cred ca ar fi nevoie de sange proaspat, dar e decizia si obligatia premierului si atunci cand va dori cred ca presedintele i-o va aproba imediat", a mai precizat el.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea