Social

Blaga face referendum pentru maidanezi

Candidatul PD-L la Primaria Capitalei, Vasile Blaga, si-a lansat ieri programul electoral "Solutii, nu discutii", promitand curatenie de cinci stele si un referendum pe tema cainilor fara stapan.

Angajamentul electoral al candidatului PD-L la Primaria Capitalei, Vasile Blaga, prezinta variantele de rezolvare a mai multor probleme ale Bucurestiului in privinta infrastructurii, transportului public si a disciplinei in constructii. Blaga promite ca problema cainilor fara stapan din Capitala sa fie rezolvata in urma unuireferendum pe care il va organiza daca va fi ales, rezultatele urmand sa fie prezentate parlamentarilor.

Infrastructura, unda verde a semafoarelor pentru eliminarea ambuteiajelor, o suta de mii de parcari noi, transport public de calitate sunt solutiile lui Blaga pentru un trafic fluent. El propune demararea sistemului electronic de control si de gestionare a traficului, prin sisteme de detectie care sa coordoneze, pana in 2012, cele 350 de intersectii ale Capitalei si construirea a 100.000 de noi locuri de parcare .

Un alt capitol din programul electoral vizeaza Bucurestiul verde, unde Blaga arata ca se vor planta 200.000 de platani si se vor curata cele 8 lacuri de pe raul Colentina, urmand sa fie extins sistemul de ecluze de pe lacurile Baneasa-Herastrau-Floreasca. Angajamentul electoral al lui Blaga mai promite "disciplina" in constructii, printr-un Plan Urbanistic General.

Un alt punct al programului candidatului PD-L vizeaza iluminarea strazilor, supravegherea video a drumurilor, ridicarea autovehiculelor abandonate pe drumurile publice, siguranta transportului in comun prin instalarea unor camere de luat vederi, GPS-uri, stabilindu-se, totodata, trasee sigure pentru elevi catre scoli. Vasile Blaga mai sustine ca va infiinta un birou unic pentru relatia cu cetatenii, un telefon al primarului si 100 de info- chioscuri .

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea