Social

#reducere fond salarii #ministerul dezvoltarii #disponibilizari #vasile blaga

Blaga: 14% din angajatii Ministerului Dezvoltarii vor fi concediati

Fondul de salarii al Ministerului Dezvoltarii pentru acest an a fost redus cu 20%, motiv pentru care numarul angajatilor ar putea scadea cu 14%, a declarat ministrul Vasile Blaga . Potrivit acestuia, disponibilizarile ar putea sa se faca pana la sfarsitul lunii martie.

"Este posibila o reducere cu 14% a numarului de posturi fara a afecta buna functionare a ministerului. Au fost posturi bugetate dar neocupate in organigrama institutiei. Daca patru ani s-a putut fara ele se poate si de acum inainte", a precizat Blaga.

Ministrul a mai precizat ca in organizarea ministerului s- luat in calcul cresterea absorbtiei fondurilor europene, cresterea numarului de locuinte, reabilitarea termica si alte proiecte. "Am ajuns la concluzia ca este nevoie de o reorganizare si am redus numarului de directii din cadrul ministerului de la 33 la 26, dar si pe cel al posturilor de conducere de la 87 la 70", a declarat Blaga.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea