Social

Blackburn il vrea pe fiul lui Maradona

Echipa engleza Blackburn Rovers intentioneaza sa il achizitioneze pe fiul fostului international argentinian, Diego Maradona , care are acelasi nume ca si tatal sau.

Maradona junior va ajunge in Ewood Park in aceasta saptamina, pentru a sustine o proba in fata antrenorului echipei Blackburn, Graeme Souness, care urmareste sa il transfere pe jucator de la formatia italiana Napoli.

Fotbalistul in virsta de 17 ani spune ca este disperat sa calce pe urmele idolilor sai, David Beckham si Alessandro Del Piero, insa nu pe cele ale tatalui sau, care s-a aflat la terapie intensiva din cauza unor probleme cu inima. "Este numele meu o problema? Doar in masura in care simt ca trebuie sa muncesc de doua ori mai mult decit colegii mei. Visul meu este sa devin un fotbalist profesionist", a declarat Maradona junior.

Diego junior considera ca intre el si tatal sau nu sint multe asemanari din punct de vedere fotbalistic. "Cum ma compar cu tatal meu ca fotbalist? Nu exista comparatie. In primul rind, el este stingaci, iar eu joc cu piciorul drept. Dar este mai mult decit atit. Sintem pe planete diferite, fotbalistic vorbind. Maradona a fost si ramine cel mai bun fotbalist din toate timpurile. Doua goluri la care m-as uita la nesfirsit sint lovitura libera pentru Napoli din partida cu Juventus si apoi slalomul fantastic prin defensiva echipei Angliei la Cupa Mondiala din 1986", a spus fiul fostului international argentinian.

Clubul Blackburn a tinut secreta achizitionarea tinarului mijlocas argentinian din cauza atentiei pe care acesta o atrage datorita celebritatii tatalui sau. Surse din Italia au dezvaluit ca Blackburn a folosit un nume de cod pentru fotbalist, pentru a-l tine departe de lumina reflectoarelor.

Diego junior, fiul lui Maradona rezultat dintr-o aventura a acestuia cu italianca Cristiana Sinagra, ar fi trebuit sa ajunga in Anglia duminica, dar deplasarea a fost aminata din cauza unei accidentari din timpul unui antrenament.

Maradona junior a fost ignorat de tatal sau din cauza unei dispute la tribunal cu mama sa, care a luat sfirsit prin efectuarea unor teste care au dovedit paternitatea copilului.
Diego junior l-a intilnit pe tatal sau numai de citeva ori. "Ca om, stiu despre tatal meu numai ceea ce citesc sau ceea ce imi spune familia mea. Cred ca multi oameni au profitat de el. Este trist", a declarat Maradona junior.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea