Social

#vivre.ro # black friday 2020 #black friday

Black Friday incepe in aceasta seara pe Vivre.ro cu reduceri de pana la 90%

Este momentul sa te pregatesti! Black Friday, cel mai asteptat eveniment de reduceri al anului, incepe in aceasta seara pe Vivre.ro.

Sa cumperi de pe Vivre.ro de Black Friday inseamna o dubla bucurie. Ai parte de produsele mult dorite la preturi speciale si dai un suflu nou locuintei tale, cu un buget rezonabil.

Pune-ti creativitatea in bucatarie la incercare si completeaza-ti colectia de articole de bucatarie cu ustensile de la 9,99 lei. Ofera un plus de personalitate casei tale cu noi obiecte de decor. Tablouri si mici statuete te asteapta cu preturi de la 15,99 lei.

Bucura-te de reduceri la una dintre cele mai populare categorii de produse pe Vivre.ro. Modele variate de covoare vor fi disponibile la preturi incepand de la 29,99 lei. Daca te gandesti si la cei dragi, acum poti sa alegi o mica atentie din categoria produselor de lifestyle, unde te vei bucura de preturi incepand de la 25,99 lei.

Amenajarea unei locuinte nu este completa pana nu alegi corpurile de iluminat potrivite. Reducerile de Black Friday pe Vivre.ro iti aduc produsele potrivite cu preturi incepand de la 49,99 lei. Si pentru ca stim ca pentru a-ti redefini designul interior ai nevoie de mobilier unic, pe Vivre.ro vei gasi piese de mobilier de la 79,99 lei si canapele de la 689,99 lei.

Pentru o experienta cat mai placuta, nu uita sa adaugi produsele dorite in lista de „Favorite” si sa fii cu ochii pe Vivre.ro, pentru a nu pierde startul.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea