Social

#biserici #educatie copii #spatii after-school biserici

Bisericile din Romania, dotate cu spatii pentru after-school si scoala de duminca

Gabriela Firea, senator PSD, a declarat, de curand, ca a initiat o propunere legislativa ce prevede ca viitoarele biserici construite sa aiba spatii pentru after-school si o scoala de duminica.


De asemenea, potrivit aceleiasi propuneri, se are in vedere si dotarea bisericilor deja existente cu aceste noi spatii. Gabriela Firea a declarat ca va sustine acest proiect, deoarece reprezinta una dintre putinele solutii care ar putea ajuta la diminuarea problemelor educatiei din Romania.

"Concret, initiativa noastra vizeaza includerea in proiectele viitoarelor lacasuri de cult a unor spatii pentru after-school si scoala de duminica. In cazul bisericilor existente, astfel de spatii vor putea fi construite in apropiere. Este un demers cu atat mai important cu cat stim cu totii cat de multe sunt problemele, provocarile si dificultatile din domeniul educatiei din Romania. Iar aceste obstacole se reflecta direct asupra copiilor Romaniei", a declarata senatorul PSD Gabriela Firea.

Sursa foto: jurnalul.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea