Social

#fisc #datorii #suprapret #biserici #executare silita #enoriasi

Biserici executate silit de Fisc din cauza datoriilor

Fiscul a inceput executarea silita a mai multor biserici din cauza neplatii impozitelor si taxelor, dar si a contributiilor angajatilor.

Fruntasa la datorii este Biserica Penticostala "Adevar si Lumina", care are o datorie la stat de 40.000 de lei. De asemenea, Biserica Baptista Pro Deo din Craiova are o datorie de 6.200 de lei, iar Manastirea Colt din Hunedoara are de platit statului peste 6.500 de lei.

In cazul in care parohiile nu-si platesc datoriile catre stat, Fiscul va pune sechestru pe cutia milei sau le va executa silit.

Enoriasii sunt contrariati si speriati de aceste masuri si cer ca bisericile sa plateasca aceste taxe si impozite, mai ales ca acestea fac bani din diverse produse vandute la suprapret.

"Nu se poate asa ceva! Trebuie sa plateasca datoriile. Biserica are bani, sa stiti. Sunt tot felul de calendare pe care le vand dansii la suprapret", spune una dintre enoriase.

Sursa foto: www.crestinortodox.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea