Social

#bioderma #fani #club

Bioderma a lansat un club dedicat fanilor

Iubesti produsele Bioderma? Sunt peste tot in casa ta: pe etajera din baie, pe masuta de machiat sau chiar in geanta? Pentru ca esti fan Bioderma, am creat clubul Bioderma, prin care iti rasplatim fidelitatea.

 

Pentru fanii produselor Bioderma, si nu numai, am lansat Clubul Bioderma, un program prin care va rasplatim loialitatea, pe termen lung, cumperi patru produse Bioderma si primesti un produs CADOU.

Programul dispune de un website dedicat: club-bioderma.ro, unde iti poti crea spatiul tau virtual personal.

Devino membru al clubului, cumpara produsele Bioderma eligibile pentru acest program, pastreaza bonul fiscal (sau factura) si inregistreaza online achizitiile accesand club-bioderma.ro.

Din contul tau personal poti sa urmaresti statusul achizitiilor inregistrate si poti verifica in orice moment istoricul acestora pentru a vedea cat de aproape esti de produsul CADOU.

La patru produse achizitionate, iti poti alege singur cadoul din lista disponibila aici, iar noi iti trimitem produsul la adresa mentionata de tine.

Descopera mai multe informatii accesand urmatorul filmulet, sau direct de pe site-ul clubului.

Inscrie-te in Clubul Bioderma pentru a beneficia de avantajele oferite exclusiv membrilor clubului.


Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea