Social

#hillary clinton #bill clinton #senator new york #inlocuitor

Bill Clinton vrea sa o inlocuiasca pe Hillary Clinton in Senat

Dupa opt ani ca senatoare de New York, Hillary Clinton se va muta din Congres in viitoarea administratie Obama , iar fostul presedinte Bill Clinton a fost adus in discutie ca posibil inlocuitor al sotiei sale in Senat.

Luni, presedintele ales Barack Obama a anuntat ca i-a cerut fostei sale rivale sa devina secretar de stat, relateaza CNN. Acest lucru inseamna ca va incepe cursa pentru inlocuirea lui Hillary in Senat, iar printre cei mentionati este si Bill Clinton.

Hillary Clinton a spus ca doreste sa le multumeasca cetatenilor statului New York care timp de opt ani i-au asigurat un loc de munca, o slujba pe care a spus ca a vazut-o ca o oportunitate de a lucra pe multe chestiuni la care tine si ca retragerea din Senat va fi ceva "foarte dificila" pentru ea.

Misiunea de gasire a unui succesor in functie ii va reveni lui David Paterson, guvernatorul democrat de New York. Persoana pe care o va alege va servi timp de doi ani, inainte de alegerile speciale din noiembrie 2010, cand se va decide cine va prelua functia pentru urmatorii doi ani de mandat .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea