Social

# Bill Clinton ATI # Bill Clinton internat #bill clinton #boala #spital

Bill Clinton, internat de urgenta! Este la ATI! Ce i-au gasit medicii

Bill Clinton, fostul presedinte al Americii, a ajuns de urgenta la spital. Acesta a fost internat la Terapie Intensiva, starea acesteuia de sanatate fiind foarte grava. 

 

In prezent, Bill Clinton, se afla internat intr-un spital din California, la Terapie Intensiva, dupa ce medicii i-au descoperit o infectie in sange. 

"A fost internat la UCI pentru monitorizare atenta si i s-au administrat antibiotice. El va ramane la spital pentru monitorizare", se arata intr-o declaratie comuna a dr. Alpesh Amin, presedintele Centrului Medical UC Irvine si a Dr. Lisa Bardack, medicul personal al lui Clinton. 

''Fostul presedinte Clinton a fost internat marti seara la Centrul Medical UCI, pentru a primi tratament pentru o infectie care nu are legatura cu Covid'', a scris pe Twitter purtatorul de cuvant allui Bill Clinton, Angel Urena.

Din fericire, starea de sanatate a fostului presedinte este stabila. Acesta are parte de cele mai bune ingrijiri, iar medicii se asteapta ca in scurt timp starea de sanatate a fostului presedinte sa se imbunatateasca.

Cine este Bill Clinton

Bill Clinton, in varsta de 75 de ani, a fost presedinte al SUA in perioada 20 ianuarie 1993 – 20 ianuarie 2001.

William Jefferson "Bill" Clinton, cunoscut mai ales ca Bill Clinton, (nascut William Jefferson Blythe III pe 19 august 1946) este un economist si avocat american, a fost cel de-al patruzeci si doilea presedinte al Statelor Unite ale Americii, servind ca sef al executivului Statelor Unite doua mandate complete de 4 ani intre 1993 si 2001. Inaintea castigarii alegerilor prezidentiale⁠ din 1992, Clinton a servit cinci mandate, dintre care ultimele patru consecutive, in calitate de al 50-lea, respectiv al 52-lea guvernator al statului Arkansas. Bill Clinton a fost si secretar de stat in administratia Obama.

Sotia sa, Hillary Rodham Clinton, a fost senator din partea statului New York, stat in care ambii locuiesc.

Bill Clinton a fondat si conduce fundatia care ii poarta numele, Clinton Foundation⁠(d).

Sursa foto: piqsels.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea