Social

#Vasile Turcu coma # Vasile Turcu sinucidere #vasile turcu

Biletul de adio al lui Vasile Turcu. In ce stare se afla omul de afaceri

Omul de afaceri Vasile Turcu (62 de ani), fost actionar la Dinamo, care a incercat sa se sinucida in vila lui din Bucuresti,  a fost convins ca-si va duce gestul la bun sfarsit si ar fi lasat un bilet de adio, dupa  sustine un apropiat al sau, potrivit Libertatea.ro. 


“Totul a plecat de la suparari de pe urma afacerilor care nu-i mai mergeau. Pe fondul afectiunilor cardiace de care suferea, agravate de vremea schimbatoare, Vasile a intrat in depresie. Putina lume stie: si tatal lui e intr-o situatie grava, in coma, la acelasi spital! Vasile ar fi lasat un bilet de adio, in care, intre altele, explica familiei ceva de genul: «Imi pare rau, ca nu va mai pot sprijini cum o faceam candva»”, sustine un apropiat de-al omului de afaceri.

Potrivit site-ului Termene.ro, Vasile Turcu a fost administrator sau actionar in 12 firme. Una dintre ele a fost radiata. Cea mai importanta ramane Romconstruct Holding Grup SA. Cu o cifra de afaceri de aproape 30 de milioane de lei, compania are ca principal domeniu de activitate constructiile. De-a lungul anilor, societatea cu 115 angajati a avut 45 de contracte cu statul: de la Primaria Capitalei, pana la ministerul Culturii. A restaurat Arcul de Triumf, Muzeul de Istorie si multe alte edificii, in Capitala si in tara. 
In acest moment, Turcu este in coma profunda si intubat, iar doctorii au decis sa il opereze, conform Digi Sport. Starea sa este in continuare critica. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea