Social

#bilete #finala #dinamo bucuresti #steaua bucuresti #cupa romaniei

Biletele pentru finala Cupei Romaniei, epuizate in doar 40 de minute

Biletele puse in vanzare pentru finala Cupei Romaniei, programata sa aiba loc miercuri, 25 mai, pe stadionul tineretului din Brasov, s-au vandut in doar 40 de minute de la deschiderea caselor.

Casa la care s-au vandut toate cele 680 de bilete s-a deschis luni, abia la ora 14.30, intrucat nu exista o firma privata de paza care sa asigure ordinea, actiunea fiind intreprinsa de catre Jandarmerie .

Cele aproximativ 600 de persoane care asteptau deschiderea caselor de bilete, unii suporteri fiind prezenti inca de la ora sase dimineata, au fost nemultumite de faptul ca tichetele s-au pus in vanzare la o alta casa decat cea la care formasera coada, scrie realitatea.net.

Zeci de oameni au scandat “Rusine, rusine sa fie”, nemultumiti si de faptul ca nu li s-a permis sa achizitioneze decat maximum doua bilete de persoana.

Presedintele FC Brasov, Iosif Kovacs, a declarat ca numarul biletelor primite de la FRF a fost de doar 900, fata de 1700 cat se anuntase initial. "Nu am avut ce face, am primit la club doar jumatate din biletele promise initial de federatie , doar 900 in loc de 1700. Nu am avut ce face si pana la urma am tinut cateva bilete pentru jucatori si sponsorii care au fost alaturi de noi. Pana si jucatorilor nu le-am dat decat doua bilete, nu am avut ce face... Imi pare rau sincer de oamenii care nu vor mai apuca bilete, dar nu a depins de noi", a spus acesta.

Finala Cupei Romaniei – Timisoreana se va disputa intre Steaua Bucuresti si Dinamo Bucuresti , si va fi transmisa in direct, miercuri, de la ora 21.25 de Pro TV.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea