Social

#tarife #tren #bilete de tren #destinatie #cfr #schimbare online #bilet online

Biletele de tren cumparate online pot fi schimbate

Calatorii care au achizitionat bilete de tren de pe platforma de vanzari online a companiei CFR Calatori au posibilitatea de a le schimba utilizand functia "Modificare date calatorie".

Cu ajutorul acestei functii, se pot schimba data si ora calatoriei, categoria de tren (R, IR, IC), clasa de rezervare si ruta. Modificarile pot fi operate in conditiile in care statiile de plecare si destinatie, numarul calatorilor, categoria de calatori si numele lor raman aceleasi de pe biletul initial.

"Modificarea unui bilet achizitionat se poate efectua, o singura data, cu plata diferentelor tarifare calculate conform reglementarilor in vigoare, cu cel putin 12 ore inainte de plecarea trenului initial, pentru trenuri care circula in intervalul disponibil pentru achizitionarea unui bilet online (24 de ore inainte de ora aleasa pentru plecare)", se arata in comunicatul postat ieri pe site-ul companiei.

Dupa efectuarea modificarii, biletul initial isi va pierde valabilitatea, iar calatorul va primi altul, care ii va fi transmis in format PDF pe adresa de e-mail.

Sursa foto: evz.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea