Social

Bilete gratis pentru romanii din Spania la meciul cu Valencia

Gigi Becali a declarat ieri ca va oferi bilete gratis romanilor din Spania care vor dori sa vada pe viu meciul Valencia - Steaua. "Toti romanii din Spania care vor sa vina la meci vor primi bilete gratis de la Becali. Sa intre toti si sa ne sustina", a spus patronul stelist.Altfel, Becali a decis sa mareasca suma pe care o va miza la pariuri pe Steaua: "Am decis sa joc mai multi bani la pariuri pe o victorie a Stelei sau un egal.

Dar nu spun cat. Nu vreau sa se spuna ca aici copiii nu au de mancare si Gigi pierde bani la pariuri", a precizat patronul. Initial, Becali a declarat ca va paria 30.000 de dolari pe victoria Stelei pe "Mestalla". Apoi, el a marit potul: "Pariez 50.000 de dolari, jumatate pe un meci egal, jumatate pe succesul nostru". La casele de pariuri, o victorie a gazdelor are o cota de 1,35, remiza de 4,00, iar succesul Stelei e cotat cu 8,25.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea