Social

#airpass.ro #concurs acasa.ro #sejur grecia #vacanta de lux #agentia mareea #bilete de avion

Bilete de avion cu Airpass.ro - Castiga un sejur in Grecia pentru 2 persoane

Airpass.ro organizeaza concursul "Castiga cu airpass.ro" si ofera un sejur de doua persoane in Riviera Olimpului din Grecia.

Site-ul de lux pentru doua persoane intr-una dintre cele mai frumoase destinatii turistice ale Greciei. Riviera Olimpului este dominata de Muntele Olimp si Muntii Pieria, pe de o parte si de plajele cu apele limpezi ale Marii Egee, pe de alta parte. Aceasta regiune a Greciei este considerata un pamant mitic, cu o istorie culturala indelungata. Turistii gasesc aici orase si monumente vechi, situri arheologice, sate pitoresti si statiuni ospitaliere.

Cei care isi doresc o vacanta de lux la mare in Grecia au ocazia sa se inscrie la concurs pentru a-si oferi sansa de a castiga un sejur de doua persoane intr-un hotel de 5 stele.
 

Cum functioneaza concursul


Participantii la concurs sunt invitati pe pagina acestuia unde au de parcurs doar 3 pasi simpli.

In primul pas, concurentii viziteaza site-ul Airpass.ro  si realizeaza o scurta descriere despre modul cum arata si functioneaza acest site. Este important ca descrierea sa fie cat mai interesanta si originala, pentru a creste sansele de castig.

Apoi, concurentii recomanda site-ul Airpass.ro cel putin unui prieten prin completarea spatiului disponibil la pasul 2 cu adresa de email. La final, tot ce le ramane de facut este sa dea click pe butonul "Like" al paginii de Facebook Airpass.ro .

Castigatorul concursului va fi persoana care scrie cea mai utila si originala descriere pentru Airpass.ro. Acesta va fi anuntat pe 23 martie 2012 de catre echipa site-ului www.acasa.ro.

Concursul se desfasoara pe site-ul www.acasa.ro, in perioada 23 februarie 2012 - 23 martie 2012.

Premiul concursului
este o vacanta de 7 zile pentru doua persoane la hotelul Mediterranean Village 5* din Riviera Olimpului. Pachetul include cazarea cu demipensiune pentru 7 nopti, in perioada 26 mai - 2 iunie 2012.


Despre Airpass.ro


Airpass.ro este un site de rezervari online pentru bilete de avion. Emiterea biletelor de avion se efectueaza prin intermediul agentiei Mareea Comtur. MAREEA este unul dintre principalii touroperatori din Romania, recunoscuta pentru calitatea si promptitudinea serviciilor. Agentia este agent acreditat IATA si membru ANAT.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea