Social

#eastwood #bilet loterie #bilet castigator #britanica eastwood

Bilet castigator la loterie, uitat pe frigider trei saptamani! Ce s-a intamplat apoi

Bucurie fara margini pentru o farmacista divortata de 44 ani care a aflat, dupa trei saptamani, ca a castigat marele premiu la loterie. Biletul norocos a stat lipit cu magneti pe usa frigiderului aproape trei saptamani pana cand Kerry Poxon, o britanica din Eastwood, Notts, si-a adus aminte de el.

Prinsa intre sarcinile de la munca si ingrijirea fiilor ei de 8 si 10 ani, Kerry a reusit sa verifice biletul abia dupa trei saptamani de la extragerea care a facut-o milionara.

"Nu mi-a venit sa cred ca numerele se potriveau. Am prins un moment de liniste in weekend si atunci am verificat. Credeam ca am innebunit! L-am sunat pe tatal meu si i-am cerut sa verifice si el. Este incredibil sa te gandesti ca aveam un milion de lire pe usa frigiderului", marturiseste Kerry.

Norocoasa farmacista planuieste sa isi cumpere o casa noua si sa isi gaseasca fericirea alaturi de un nou sot. Premiul castigat de ea valoreaza 1.171.812 lire sterline (1.442.409 euro).

Sursa foto: mirror.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea