Social

#raniti colectiv # incendiu colectiv #incendiu

Bilant tragic dupa incendiul de la Colectiv: Alte trei persoane au murit!

Bilant tragic dupa incendiul care a avut loc in Club Colectiv pe 30 octombrie. Alte trei persoane au decedat sambata dimineata. Doua se aflau internate la Spitalul de Arsi, una la Spitalul Universitar. 

Numarul persoanelor care si-au pierdut viata in incendiu  a ajuns astfel la 35. Managerul Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti (SUUB), Catalin Cirstoiu, a spus ca bărbatul care a decedat sambata era in stare critica. La Spitalul Universitar este internata si sotia acestuia, care a fost detubata recent, dupa ce mai multe zile a fost in stare grava.

Barbatul se numeste Ionut Maior si avea 27 de ani, iar sotia acestuia, care a ramas internata la SUUB, are tot 27 de ani. Tot sambata au murit alti doi barbati raniti in incendiul din clubul Colectiv, care erau internati la Spitalul de Arsi: Daniel Ciobanu (39 de ani) si Ionut Cosmin Popescu (32 de ani). 

Secretarul de stat in Ministerul Afacerilor Interne Raed Arafat a spus ca cele două persoane erau internate la Spitalul de Chirurgie Plastica, Reparatorie si Arsuri din Capitala.

.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea