Social

Bila neagra pentru remiza alba

Dupa victoriile pe linie obtinute in amicale, Steaua nu a reusit decit o remiza alba la Dublin, contra irlandezilor de la Shelbourne. Antrenorul Oleg Protasov s-a declarat nemultumit.


Steaua a esuat, miercuri seara, in tentativa de a transa soarta calificarii inca din prima mansa in intilnirea cu Shelbourne, remizind pe Tolka Park, scor 0-0, cu gruparea irlandeza. Chiar daca a fost apreciata drept echipa care a dominat partida, formatia din Ghencea nu are o misiune prea usoara in retur, programat pe 3 august, avind in vedere faptul ca adversarii au reusit sa nu primeasca gol pe propriul teren. Mult mai impresionanti au fost suporterii Stelei din tribune, aproximiv 4.000, care au ocupat aproape jumatate din capacitatea stadionului, 9.700 de locuri.

Protasov, dezamagit

Prestatia ros-albastrilor nu l-a multumit nici pe noul antrenor al Stelei, Oleg Protasov. Simt ca nu a fost bine, a declarat tehnicianul ucrainean, precizind ca nu este satisfacut nici de rezultatul obtinut contra irlandezilor de la Shelbourne: A fost o remiza, dar ne asteptam la mai mult. De cealalta parte, mijlocasul Cahill s-a declarat increzator in sansa echipei sale: Sintem multumiti cu acest 0-0. Daca vom marca la Bucuresti, orice se poate intimpla.

Reactii pozitive

Shelbourne a tinut-o in sah pe Steaua, a titrat site-ul gruparii irlandeze, apreciind: In ciuda posesiei, Steaua nu a reusit sa-l invinga pe Delaney. Shelbourne s-a luptat din greu si a limitat ocaziile romanilor.

Si publicatia Irish Times a recunoscut superioritatea romanilor, dar a laudat prestatia gazdelor: Echipa s-a batut admirabil cu fosta campioana a Europei si le-a redus oaspetilor sansele de gol, in ciuda controlului jocului per ansamblu, impresionant in unele momente.

Steaua a construit atent, fortindu-i pe jucatorii gazda sa lucreze peste program. Calitatea unor jucatori romani a iesit la iveala. Iacob a fost aproape sa strice petrecerea prin cateva lovituri de cap.

Liverpool, Manchester sau Inter

Ros-albastrii vor avea mai multe emotii astazi, cind este programata, la Nyon, tragerea la sorti pentru turul trei preliminar al Ligii Campionilor. Sistemul tragerii la sorti va fi cel obisnuit, cele 32 de nume fiind impartite in doua urne, pe baza coeficientului de echipa, dupa care se vor stabili si capii de serie. In cazul echipelor care se intilnesc in turul doi preliminar, va fi luat in calcul coeficientul mai mare. Cum era de asteptat, Steaua nu se va mai afla in grupa favoritelor, astfel incit poate intilni chiar cistigatoarea Ligii Campionilor, Liverpool. Alaturi de cormorani, printre posibilii adversari imposibili se mai afla Manchester United si Inter Milano.

Celelalte nume posibile sint: Panathinaikos , Villarreal, Sporting, Monaco, Ajax, Brugge, Rangers, Werder sau Rosenborg, dar si o echipa venita din turul doi preliminar: Celtic/Bratislava, Anderlecht/Neftchi, Dinamo Kiev/Thun sau Lokomotiv Moscova /Rabotniki.

Tot astazi se vor alege si adversarele din turul doi preliminar al Cupei UEFA pentru Dinamo si Rapid.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea