Social

#mall bucuresti #bijuterii furate #furt bijuterii #bijuterii cannes #proprietar mall

Bijuteriile furate de la Cannes apartineau proprietarului unui mall din Bucuresti

Bijuteriile furate de curand din Hotelul Carlton din Cannes apartin casei de diamante Leviev, companie detinuta de miliardarul Lev Leviev, proprietar al mall-ului AFI Palace Cotroceni din Bucuresti, potrivit BBC.

Jaful in care au fost furate bijuterii in valoare de 103 milioane de euro si prezentate in cadrul expozitiei "Diamante Extraordinare" a fost comis de un barbat inarmat, cu cagula.

Lev Leviev este un miliadar nascut in Uzbekistan, in varsta de 50 de ani care a emigrat in anul 1971 in Israel. Acesta a facut avere din vanzarea de diamante, dupa care s-a lansat in afacerile imobiliare, in media si in comercializarea de carburanti. Mall-ul din Bucuresti apartine AFI Europe, parte a grupului Africa Israel, care este detinut de Leviev.

Acest incident nu este singurul care s-a intamplat pe Coasta de Azur. Anul acesta, in timpul festivalului de la Cannes, au fost furate bijuterii in valoare de 1,4 milioane de dolari dintr-o camera de hotel.

Sursa foto: romanialibera.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea