Social

# bijuterii tanzanit # tanzanit #accent bijuterii #bijuterii

Bijuterii cu tanzanit, un cadou deosebit pentru persoane speciale

Piatra rara, cu un pret de regula ridicat, tanzanitul este un cristal relativ tanar, fiind descoperit abia in urma cu 50 de ani, la poalele muntelui vulcanic Kilimanjaro. Albastru la o prima vedere, tanzanitul este, insa, o piatra cameleonica, datorita pleocroismului, fenomen ce face ca ea sa isi schimbe culoarea in functie de directia din care este privita in transparenta.

 

Nuantele sale pot varia intre albastru safir, rosu grena si chiar violet si tocmai aceasta proprietate o fac atat de deosebita, iar un set de bijuterii cu tanzanit vor fi un cadou extrem de apreciat.

Considerat un talisman pentru nativii din Berbec, Varsator si Pesti, tanzanitul se purifica fie cu apa curenta, fie cu apa cu sare, iar apoi se lasa la soare sa se usuce.

Este supranumit "piatra flacarii violet" si aduce persoanelor care il poarta calm si liniste, stimuland comunicarea, compasiunea, relaxarea, clarviziunea, intuitia, dar si puterea de a identifica limite si blocaje proprii, care bareaza calea care implinire. Tanzanitul este o piatra transformarii, cu proprietati magice, care protejeaza impotriva energiilor negative si a gandurilor rele.

Cadouri deosebite cu tanzanit

Varietatea de culori face din tanzanit o piatra ce poate fi asociata cu orice metal pretios. Un inel din argint cu tanzanit sau o pereche de cercei ori o bratara sunt un cadou cu adevarat deosebit ce poate fi oferit la aniversari sau chiar de Craciun, unei persoane deosebite. Tanzanitul este o piatra benefica pentru cei care muncesc mult sau chiar prea mult, prin urmare este un cadou bine venit, care ii va ajuta sa se detaseze mai usor de problemele profesionale si sa se relaxeze.

Cristaloterapie cu tanzanit

Piatra flacarii violet alunga energiile negative care slabesc imunitatea si vitalitatea. Acest cristal rar ajuta la detoxifiere si scaderea tensiunii, la regenerarea celulelor si la reducerea migrenelor. Despre el se spune chiar ca, folosit impreuna cu ametistul, poate ajuta la tratarea alcoolismului.

Bijuterii deosebite cu tanzanit gasiti in colectia Accent Bijuterii, locul in care pasiunea si priceperea bijutierilor satisface de 30 de ani clientii fideli. Calitatea, frumusetea, originalitatea si rafinamentul caracteristice bijuteriilor Accent le recomanda atunci cand sunteti in cautarea unor podoabe care sa va completeze colectia personala sau cand doriti sa faceti un cadou special.

Pentru orice tinuta exista o bijuterie, iar pentru orice bijuterie exista un moment pretios! - Accent Bijuterii.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea