Social

#bijuterii sidef #sidef #bijuterii

Bijuterii cu sidef pentru a atrage norocul si prosperitatea

Bijuteriile sunt cele mai bune prietene ale unei femei! Le fac sa se simta mai frumoase si mai speciale, le completeaza tinuta si le reflecta personalitatea. Oricine vrea sa isi completeze caseta de bijuterii sau cine se afla in cautarea unui cadou deosebit poate merge la sigur cu bijuterii din argint cu sidef.

Sideful, piatra prosperitatii si a norocului

Gema organica semipretioasa, sideful este un dar al marii care ecraneaza energiile negative si aduce purtatorului relaxare, calm, adaptabilitate, sensibilitate, puritate si atrage norocul si prosperitatea.

In Asia aceasta piatra produsa de unele moluste producatoare de perle (stratul interior al cochiliei) era considerata simbol al nobilimii. De obicei alb, dar regasit si in nuante de crem, galben, albastru, violet sau verde, sideful, supranumit si "mama perlei" este o piatra despre care se spune ca are proprietati vindecatoare si ca este potrvita pentru copiii mici, pe care il protejeaza de energiile rele ce i-ar putea influenta cresterea.

In cristaloterapie se foloseste pentru reglarea hipertensiunii arteriale si ameliorarea ametelilor; este o piatra benefica pentru ochi si rani.

Daruieste bijuterii cu sidef pentru a da stralucire Sarbatorilor

Odata cu apropierea lunii cadourilor, aveti ocazia sa faceti un cadou deosebit unei femei speciale sau unei fete dragi din viata voastra. Un pandantiv cu sidef sau o pereche delicata de cercei pot fi cadoul perfect de Mos Nicolae. Un set cu doua sau mai multe bijuterii cu sidef va fi extrem de apreciat cand va fi gasit sub bradul de Craciun si va fi purtat cu mare mandrie in noaptea dintre ani.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea