Social

Big Ghita se intoarce sub panou

Manager al clubului Washington Wizards si proprietar al unei scoli de baschet pentru copii in Statele Unite - Giant Basketball Academy- Gheorghe Muresan, care luna aceasta a implinit 35 de ani, a anuntat ca vrea sa revina pe terenul de baschet, dar ca antrenor. Am avut citeva meciuri demonstrative si m-am simtit excelent, a declarat Ghita Muresan pentru saptaminalul Clujeanul.
Iar ofertele nu au intirziat sa apara, managerul lui BU Poli Mobitelco, Mircea Cristescu, afirmind ca: Il cunosc foarte bine, stiu ca e constiincios, ii cunosc principiile si l-as vrea antrenor aici.
De altfel, Ghita Muresan a plecat spre marea performanta de la Cluj. Avea 14 ani cind a venit la Cluj, la un consult radiologic. Medicul Gigi Isofache, care era si arbitru de baschet, l-a indrumat spre Clubul Sportiv Scolar Viitorul, scrie Clujeanul. Despre tinarul pe atunci de 2,05 m, antrenorul Liviu Morariu, cel care l-a pregatit timp de sapte ani, isi aminteste: Nici nu stia ce e mingea de baschet, nu stia cum arata un televizor. Tot la Cluj, a facut cunostinta nu doar cu baschetul, ci si cu femeile. Se povesteste ca, fiind extrem de timid, el a fost ajutat sa-si inceapa viata sexuala de colegii de echipa, care i-au aranjat o intilnire, noteaza Clujeanul. (R.M.)


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea