Social

# carti pentru biblioteci # biblioteci rurale #biblioteci #donatii #campanie

Bibliotecile publice rurale, imbogatite cu carti in anul centenarului

In anul centenarului, bibliotecile publice rurale vor fi imbogatite cu peste 3.000 de carti. Campania este demarata de Centrele Comerciale Auchan din Bucuresti alaturi de Educab.

Lectura stimuleaza imaginatia si antreneaza creativitatea, de aceea dezvoltarea educationala in plan local si accesul la carti este unul foarte important. Aceste idei au stat la baza campaniei demarate de Centrele Comerciale Auchan din Bucuresti, care isi propune sa mijloceasca imbogatirea fondului de carte al bibliotecilor publice rurale. Pentru acest lucru, reprezentantii Centrului Comercial fac o noua alianta cu comunitatea si cu Educab, organizatie non-guvernamentala partenera care s-a alaturat campaniei.

Astfel, in perioada 23 noiembrie – 7 decembrie, clientii Centrelor Comerciale Auchan din Bucuresti sunt asteptati cu minimum doua carti pentru a fi donate in cadrul proiectului. Pentru fiecare doua volume donate, acestia primesc din partea Centrelor Comerciale Auchan din Bucuresti cate un loz razuibil prin care se poate castiga garantat unul dintre urmatoarele premii: semn de carte, lampa de citit cu clips sau marele premiu – un dispozitiv electronic pentru citirea cartilor Kindle. Toate lozurile vor fi castigatoare iar premiile se vor acorda in limita stocului disponibil, alocat pe fiecare centru comercial.

Aceasta campanie urmareste implicarea activa a membrilor comunitatii create in jurul Centrului Comercial si donarea a peste 3.000 de volume catre bibliotecile publice provenite din mediul rural si implicit catre copii care au sansa de a descoperi noi carti si aventuri.

“Credem ca aniversarea Centenarului ne ofera un prilej ideal de a ne aduce aminte de lucrurile care conteaza cu adevarat: prietenia, bunatatea si generozitatea. Cartile reprezinta o modalitate prin care copiii pot invata despre aceste valori, asa ca ne-am dorit sa facem acest proiect cu ajutorul comunitatii create in jurul Centrelor Comerciale Auchan din Bucuresti, o comunitate unita si implicata”, au declarat reprezentantii centrului comercial.

Zona pentru donarea cartilor va fi special amenajata si semnalizata in centrul comercial, unde un promoter va prelua cartile si ii va inmana clientului premiul instant.

Programul de donare a cartilor se desfasoara in perioada 23 noiembrie – 7 decembrie 2018, in urmatoarele intervale orare:

  • Luni – vineri: 14:00 – 20:00
  • Sambata – duminica: 11:00 – 17:00

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea