Social

#biblie kilograme cluj #biblie mocrofon telefon

Biblie de noua kilograme, expusa la Cluj

O Biblie de aproape 9 kilograme a fost expusa, sambata, la Casa de Cultura din Cluj-Napoca, alaturi de alte variante pe microfilm sau pe telefonul mobil.

Stefan Tomoiaga, pastor adventist si coodonatorul proiectului "Urmeaza Biblia " a explicat sambata ca Biblia uriasa a pornit de la Manila, anul trecut, si va ajunge peste un an in SUA, dupa ce a vizitat 1.000 de orase, informeaza NewsIn.

"Proiectul Urmeaza Biblia, initiat de catre Biserica Advenstista Mondiala, isi propune o calatorie a bibliei in jurul lumii. A plecat din Manila, Filipine, anul trecut in luna octombrie, iar in perioada 23-31 ianuarie a fost prezenta in marile orase din Romania. Biblia cantareste aproap 9 kilograme, numara peste 1.500 de pagini, scrisa in 66 de limbi printre care si limba romana.", a afirmat Tomoiaga.

Acesta a adaugat ca inclusiv dificultatile crizei economice ar putea fi infruntate mai usor daca oamenii s-ar intoarce la intelepciunea Sfintei Carti. "Scopul acestui eveniment este motivarea credinciosilor adventisti si nu numai, de a citi si de a studia Biblia, intrucat credem ca actuala criza economica -financiara ar putea fi depasita chiar si in felul acesta, si anume intorcandu-ne la vechile valori care izvorasc din Sfanta Scriptura", a mai spus pastorul.

Biblia pe microfilm apartine clujeanului Alexandru Timis, este scrisa in limba engleza continand 733.000 de cuvinte si poate fi citita doar de un microscop care mareste de 100 de ori. Biblia pe telefonul mobil poate fi descarcata, chiar in peste 20 de variante, de pe site-ul www.urmeaza-biblia.ro.

Tot in cadrul expozitiei de sambata de la Cluj a fost expusa o biblie scrisa in 1999, de 600 de tineri adventisti din Romania in decurs de 22 de minute, precum si Biblia unicat de la Blaj. Expozitia de la Cluj-Napoca a atras sute de persoane, credinciosi adventisti si nu numai.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea