Social

#bgs #steaua

BGS: N-am umflat facturile Stelei

bgs spune ca nu a umflat facturile gruparii Steaua, asa cum s-a plans, miercuri, presedintele "ros-albastrilor", Valeriu Argaseala .

"Referitor la acuzatiile domnului Valeriu Argaseala, conform carora compania BGS DIVIZIA DE SECURITATE nu a facturat corect serviciile prestate Clubului Steaua, practicand tarife mari si "umfland" facturile, dl. Bogdan Oprea, presedintele BGS, face urmatoarele precizari: Facturarea s-a facut conform preturilor convenite in contractul incheiat intre cele doua parti, iar penalitatile adaugate acestor facturi reprezinta intarzierile de plata acumulate pana in prezent - stipulate tot in contract.

Conducerea Clubului Steaua trebuie sa isi asume "umflarea" acestor facturi, intrucat a refuzat sa plateasca BGS datoriile timp de 8 luni. De altfel, intr-o emisiune televizata, difuzata in seara de joi, 22 ianuarie, dl. Becali a recunoscut ca refuzul platilor catre BGS a fost o greseala", se arata intr-un " drept la replica " trimis pe adresa site-ului Ziare.com de Adina-Gabriela Sava, director marketing BGS.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea