Social

#best foto fest #fotografie #campanie umanitara

Best Foto Fest - campanie umanitara pentru nevazatori

Ajuns la a treia editie, evenimentul Best Foto Fest strange fonduri pentru Asociatia Nevazatorilor din Romania.

Best Foto Fest este un eveniment caritabil organizat cu concursul fotografilor profesionisti romani pentru strangerea de fonduri in scopuri caritabile.

Editia anterioara a strans fonduri de 21,500 de Euro.  Cu acesti bani, 6 nevazatori care si-au recuperat vederea, iar 7 persoane care in prezent sustin demersuri pentru a se opera .

In cadrul Best Foto Fest, vor expune lucrari cei mai mari artisti fotografi din Romania: Narcis Virgiliu, Andrei Pungovschi, Harris Wallmen, Alexandru Matusciac, Bogdan Baraghin, Bogdan Panait, Vadim Virda, Serban Mestecaneanu, Sebastian Enache , Alin Popescu, Ciprian Strugariu si Daniel Mihaileanu.

Conferinta de presa pentru lansarea strangerii de fonduri pentru noua campanie va avea loc la Baneasa Shopping City, Joi, 25 noiembrie, ora 11:00, la cafeneaua Bubbles (zona Food Court, etaj 1).

Dupa eveniment, vedetele implicate vor oferi o sesiune de autografe celor care vor dona 1 RON pentru a le sustine in campanie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea