Social

#lenjerie intima #besensual.ro #nikol djumon

BeSensual.ro devine unic importator al produselor de lenjerie intima sexy Nikol Djumon

Chiar daca intelepciunea populara spune ca drumul catre inima unui barbat trece prin stomac, adevarul este ca nimic nu impresioneaza un barbat mai mult ca lenjeria intima sexy.

Atunci cand vrei sa-i faci o supriza placuta iubitului tau, lenjeria intima este cea mai buna alegere pentru a mentine pasiunea in cuplu.

BeSensual.ro, magazinul online de lenjerie intima sexy, iti ofera acum si mai multe variante pentru momentele in care nu iti vine sa te sui pe tocuri si sa pleci in cautarea lenjeriei perfecte.

Importator si distribuitor al marcilor binecunoscute pe piata romaneasca Livia Corsetti, Obsessive sau Chilirose, BeSensual.ro devine importator unic in Romania al produselor de lenjerie intima sexy pentru femei Nikol Djumon .

Lansat in aceasta vara, BeSensual.ro a devenit in scurt timp unul din magazinele de lenjerie intima sexy cele mai importante de pe piata romaneasca.

Pentru a te ajuta sa-ti dezvalui senzualitatea, lenjeria sexy de la BeSensual.ro poate fi acum asortata cu accesorii si margele hand made create de o echipa proprie. De la 1 septembrie, magazinul online ofera accesorii special asortate la lenjeria sexy pentru o tinuta cu adevarat spectaculoasa.

Alegerea unui neglijeu sexy este acum usurata de noua oferta de lenjerie intima Nikon Djumon, prezenta in Romania exclusiv prin BeSensual.ro, incepand cu octombrie 2010.

Companie letoniana Nikol Djumon, fondata in 2004 s-a impus rapid pe piata locala prin oferta bogata de lenjerie intima sexy si rafinata. Laboratorul de creatie unde expertii dedicati in designul lenjeriei sexy au responsabilitatea intregului proces de creare a colectiei a dus la extinderea rapida pe piata europeana.

Acum si in Romania, lenjeria intima Nikon Djumon, distribuita exclusiv de BeSensual.ro, te poate ajuta sa-ti implinesti fanteziile alaturi de iubitul tau.

In colectiile noi de toamna, vei gasi exact ceea ce iti doresti pentru a-i oferi o noapte deosebita barbatului din viata ta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea