Social

#berlusconi #masuri violuri #italia #soldati

Berlusconi: Ne-ar trebui cate un soldat pentru fiecare femeie frumoasa

Premierul Silvio Berlusconi a incercat duminica sa arate ca epidemia de violuri petrecuta in Italia in ultimele zile nu inseamna esecul politicii guvernului sau privind siguranta publica, glumind ca evitarea unor astfel de infractiuni ar avea loc numai daca ar fi pus cate un soldat langa fiecare femeie frumoasa .

Gluma sa a fost rapid criticata de catre liderul principalului partid de opozitie, Walter Veltroni, care l-a acuzat de lipsa de responsabilitate si de sensibilitate fata de suferinta femeilor care au fost victime ale violurilor in ultimele zile si care vor ramane marcate pe viata.

Veltroni a adaugat ca prin gluma sa nepotrivita, Berlusconi a jignit toate femeile italiene, relateaza Agerpres. De asemenea, Luca Volonte, lider al Uniunii de Centru (UdC), a afirmat ca prin afirmatia sa, Berlusconi ori s-a gandit ca toti barbatii italieni nu se pot abtine si sunt iresponsabili, ori a autodenuntat faptul ca guvernarea sa nu poate sa asigure siguranta femeilor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea