Social

#cristiano bergodi #steaua #antrenament

Bergodi, primul antrenament la Steaua

Cristiano Bergodi, noul tehnician al Stelei, a antrenat pentru prima oara vineri ros-albastrii in Austria, unde clubul a trimit echipa la un stagiu de pregatire.

Antrenamentul supravegheat de Bergoldi si secundul sau, Renzo Rossi , a durat o ora si jumate si tehnicialul a pus accent pe pregatirea fizica a jucatorilor.

Bergodi nu a ignorat moralul jucatorilor. El a stat de vorba cu ei in incercarea de a crea o atmosfera cat mai buna, pentru un randament maxim, informeaza Realitatea.net.

Lotul a fost impartit in doua echipe care s-au luptat pentru controlul balonului rotund, in timp ce tehnicianul s-a implicat activ, discutand tot timpul cu jucatorii.

cristiano bergodi a devenit antrenor la Steaua dupa demisia lui Marius Lacatus, cauzata de rezultatele slabe ale echipei. Steaua va juca in curand patru meciuri amicale, dintre care primul va fi impotriva echipei slovene ND Goric, in data de 1 iulie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea