Social

#berceanum iancu #demisie #partid #pdl

Berceanu se pregateste sa-i faca plecarea lui Iancu

Pedelistul Constantin Iancu , din nou in atentia conducerii nationale a partidului. Conform presedintelui PDL Dolj, Radu Berceanu, ar putea fi demis direct de catre ministrul Agriculturii in cazul in care nu va merge sa-si depuna personal demisia.

Conform Realitatea.net, Berceanu a revenit astazi cu noi precizari despre cazul lui Constantin Iancu, despre a carei situatie a mentionat faptul ca va fi pusa in discutie in cadrul unei sedinte a organizatiei judetene, care se va desfasura la sfarsitul saptamanii.

Seful pedelist a declarat ca declaratia scrisa a lui Iancu continea promisiunea unei demisii din fruntea Administratiei Nationale de Imbunatatiri Funciare si din partid, demisie care urma sa fie depusa personal la sediul ministerului Agriculturii.  

Constantin Iancu a avut pana anul trecut un trecut liberal, mai precis PNL-ist. El a parasit insa partidul din postura de vicepresedinte al organizatiei judetene si a trecut in tabara PDL-ista, motivandu-si gestul prin faptul ca obiectivele sale si problemele agricultorilor doljeni nu-si gasesc rezolvarea in PNL.

La inceputul anului insa Iancu a fost numit Nationale de Imbunatatiri Funciare, lucru care a starnit reactia presei care a dezvaluit, imediat dupa numire , faptul ca noul sef este cercetat de DIICOT pentru lipsire de libertate, santaj si alte violente.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea