Social

#lansare omv # sortimente cafea # cafea viva #radu valcan #adela popescu #omv

Benzinarie? Nu, cafenea! Ce a facut OMV pentru clienti

Daca pleci la drum sau te indrepti spre serviciu dimineata si trebuie sa alimentezi, de multe ori te opresti si la o cafea. Reprezentantii uneia dintre benzinariile de top din Romania au mers insa mai departe si au lansat de curand un nou sortiment de cafea, creat special, pentru soferi. 

“Clientul modern consumator de cafea este pretențios, cu un simț dezvoltat în ceea ce privește aprecierea calității cafelei, dar și a ambientului ce trebuie să o completeze. O ceașcă bună de cafea este simbolul unui moment de bucurie zilnică. De aceea, la OMV acordăm o importanță aparte acestor clipe speciale de-a lungul zilei. În fiecare zi servim aproximativ 1,3 milioane de clienți în cele aproximativ 1.400 de stații OMV din nouă țări. 30 de milioane de cafele sunt consumate în fiecare an,” explică Klaus Jürgen Schneider, OMV Senior Vice President Retail. 

Noua cafea VIVA provine de la renumiții maeștri ai cafelei Gimoka, din Italia, din apropierea lacului Como. Talentați baristas din lume, alături de echipa companiei, au lucrat mai bine de jumătate de an la crearea rețetei noii cafele. Rezultatul este o bautura cu aroma aparte, bazată pe procesul de prăjire fină, tipic italian. Boabele au fost atent selecționate și prăjite pentru a oferi aroma perfect echilibrată și crema fină a cafelei ideale.

Alberto Pipan, R&D și Quality Manager Gimoka declară: “Ultimele luni au fost cu adevărat provocatoare pentru noi toți deoarece am lucrat la rafinarea tuturor detaliilor și nuanțelor pe care le implică dezvoltarea aromei și cremei cafelei pe care o oferim acum. Suntem cu toții foarte mândri de rezultat – aroma noii cafele VIVA a impresionat cu siguranță toți clienții și partenerii noștri din stațiile OMV în care a fost degustată până acum.”

“Experții noștri în cafeaua VIVA înțeleg importanța utilizării corecte a setărilor aparatelor de cafea, temperaturile corecte, cât și precizia necesară în crearea spumei de lapte perfecte. Toți angajații din echipa VIVA beneficiază de traininguri la nivel avansat, asfel încât să asigure o servire impecabilă a specialităților din cafea, în fiecare zi. În acest fel, putem garanta că experiența noii cafele VIVA îi va încânta pe clienții noștri – este pur și simplu experiența optimă a cafelei,” punctează Mădălina Ene – Gastro Manager în România.

La lansarea noii cafele au fost prezente si doua dintre cele mai indragite vedete din Romania, Adela Popescu si Radu Valcan. Ei doi au dezvaluit care este cafeaua preferata: latte, ceea ce spune despre ei ca sunt persoane iubitoare, dupa cum au aflat cei doi dintr-un studiu dedicat cafelei. Adela si Radu au marturisit ca ritualul cafelei este unul valoros pentru ei si nu ar renunta la o cana de cafea dimineata pentru nimic in lume. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea