Social

Benfica si-a reluat antrenamentele dupa decesul lui Feher

Jucatorii echipei de fotbal Benfica Lisabona , foarte afectati dupa disparitia coechipierului lor, ungurul Miklos Feher, care a incetat din viata in timpul meciului cu formatia Vitoria Guimarares din campionatul Portugaliei, si-au reluat joi antrenamentele, informeaza AFP.

"Lucrurile nu s-au desfasurat asa cum ar fi fost in mod normal, cu ocazia acestui prim antrenament fara colegul lor. Dar cred ca jucatorii isi vor reveni cat mai rapid, obtinand rezultate care sa onoreze clubul si memoria coechipierului lor", a declarat Antonio Cunha Vaz, purtatorul de cuvant al clubului din Lisabona. Miercuri, intregul lot al echipei Benfica s-a deplasat in Ungaria, pentru a asista la furneraliile lui Miklos Feher.

Parlamentul portughez a pastrat, la randul sau, un moment de reculegere in memoria internationalului maghiar, disparut duminica.

Cauza decesului fotbalistului nu a fost deocamdata stabilita. Rezultatele autopsiei nu au dus la nici o concluzie, iar in prezent se afla in derulare o ancheta, deschisa de ministerul public portughez.

Medicul clubului Benfica, Joao Paulo Almeida, a precizat, la randul sau, ca Feher a fost supus unei serii de examene medicale la inceputul acestei luni, nefiind detectat nimic anormal.

"A facut o electrocardiograma , radiografii si totul a fost normal. A fost supus, de asemenea, unor examene toxicologice, care nu au relevat nimic", a declarat Almedia intr-un interviu acordat ziarului lusitan "Correi da Manha". El a adaugat ca in seara dramei, jucatorul nu a reactionat "decat o secunda sau doua" la eforturile de reanimare ale echipei de prim-ajutor. "Ochii sai erau deja dilatati si nu a mai raspuns la nici o manevra de resuscitare " a mai spus Almedia.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea