Social

#pereira #sepsi #lisabona #benfica #cfr cluj #schimb

Benfica Lisabona vrea sa-l ia pe Pereira

Clujeanul Pereira ar putea ajunge din vara la Benfica Lisabona, in locul lui urmand sa vina la schimb Laszlo Sepsi , plecat de la Gloria Bistrita in urma cu un an, plus o suma de bani.

Presa portugheza anunta ca Benfica il doreste pe Alvaro Pereira, care este cotat la CFR Cluj la suma de 5 milioane de euro, pentru care intentioneaza sa dea si bani, dar si un jucator la schimb. Numele vehiculat la capitolul schimburi este Laszlo Sepsi, care in prezent este imprumutat la Racing Santander .

Conform Realitatea TV, portughezii l-au studiat pe Pereira in campionatul intern, acolo unde fundasul uruguayan a marcat un gol si a fost un jucator de baza al actualei campioane a Romaniei.

Jucatorul care ar putea veni in locul lui la Cluj, Laszlo Sepsi a fost achizitionat de benfica lisabona in urma cu un an si doua luni de la Gloria Bistrita pentru 1,8 milioane de euro. La echipa portugheza nu a evoluat decat in returul campionatului, dupa care a fost imprumutat pentru un sezon la echipa spaniola Racing Santander .

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea