Social

Beneficiile superalimentelor la moda, un mit

Popularitatea unor " superalimente " precum afinele, sucul de rodie si algele marine a crescut foarte mult in ultimii ani, pe motiv ca sint bogate in nutrienti esentiali pentru sanatate, dar specialistii cred ca mult mai importanta este adoptarea unei diete echilibrate, bogata in fructe si legume, informeaza dailymail.co.uk. Nutritionistii avertizeaza ca gustul pentru fructe exotice , sucuri colorate si alte asa numite "superalimente" nu este sprijinit de stiinta si ca mai potrivita este adoptarea unei diete echilibrate, bogata in fructe si legume. Catherine Collins, profesor nutritionist la spitalul St George din sudul Londrei, a declarat: "Termenul de `superalimente` este lipsit de sens si daunator. Daca unele alimente sint transformate in talismane nutritionale, celelalte alimente obisnuite si la indemina oricui par in ochii oamenilor lipsite de orice calitati". (continuarea in 7Plus )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea