Social

#studii #sex #beneficii sex #sex matinal

Beneficiile nestiute ale sexului matinal. Uite ce efecte are asupra corpului tau!

Sexul are un efect benefic asupra starii de sanatate, insa sexul de dimineata promite sa fie un adevarat medicament, sustin sexologii de la mai multe universitati americane si britanice. Conform acestora, beneficiile sexului matinal se fac simtite o perioada mai lunga de timp.

Astfel, aspectul tau fizic este imbunatatit, o partida de sex in zorii zilei stimuland de la prima ora circulatia sangelui. Estrogenul produs in organism mentine in stare perfecta si tenul si parul unei persoane. In timp, efectele se fac simtite asupra aspectului general, persoanele cu un partener stabil si o viata sexuala activa avand o infatisare cu 8-12 ani mai tanara decat varsta reala.

Conform calculelor facute de cercetatorii de la Spitalul Regal din Edinburgh, o ora de sex echivaleaza cu o jumatate de ora de jogging, nivelul caloriilor arse fiind de 240 la barbati si 180 la femei.

Un alt studiu, desfasurat la Universitatea din Cincinnati, recomanda partidele de sex matinal pentru efectul prelungit al acestora in ceea ce priveste eliberarea de stres. Savantii au descoperit ca nivelul de endorfine si oxitocina eliberat in organism ne incarca bateriile pentru o saptamana intreaga.

Sursa foto: ymaservices.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea