Social

BEM si castigam

Alegerile locale au, dincolo de miza lor politica si de orgoliile puse la bataie, si momente de umor involuntar . Nu e placut sa citesti, de pilda, ca PNL si-a luat inca un consilier (in persoana lui Dan Pavel , disponibilizat de Gigi Becali) care i-a sfatuit pe liberali sa nu faca alianta cu PSD?

Sa platesti pe cineva ca sa-ti spuna ceea ce orice portar de la PNL ti-ar fi spus gratis, iata un model de inutilitate aproape perfecta. Alteori surprizele vin chiar de la candidati: dl Zanfir Iorgus, primarul Mangaliei de trei mandate, e considerat invincibil si de asta data.

Dl Iorgus si-a plimbat diminutivul de la PNTCD la PSD si apoi la PD-L iar visul sau, marturisit pe afis, e de a fi primar pe viata. Ce le promite dl Iorgus alegatorilor? Cititi si zambiti: trei submarine si o taxa pe urina. Mai exact, "taxa pe urinat opozabila tuturor cetatenilor". Cata usurare! Cum sa nu votezi Zanfir Urinus?

 

Continuarea in Curentul 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea