Social

Beligan in Maybach

Actorul si finantatorul Stelei au facut un tur al Moldovei impreuna.

Am vazut intr-un interviu (n.r. - in Cotidianul) al lui Radu Beligan ca spunea ca vrea sa stea la taclale cu mine, sa cunoasca resorturile prin care Gigi Becali fascineaza atita lume. Am zis sa i le arat: naturaletea si sinceritatea.

S-au vazut, s-au placut. Actorul Radu Beligan a acceptat invitatia lui Gigi Becali de a-l insoti la meciul de miercuri, Bacau - Steaua, cu un mic ocol pe la Vadu Rosca , satul vrincean distrus de inundatiile de anul trecut si reconstruit de finantatorul din Ghencea.

La munca, vitejii mei!, le-a intrerupt Becali pauza de masa muncitorilor care construiesc satul din temelii. Din cele 200 de case promise, mai sint de ridicat vreo 40. Avem deja aici in jur de 50 de familii care au inceput sa se gospodareasca, insa este loc si pentru altii, intrucit 100 de case sint gata sa-si primeasca locatarii, a spus Mihai Geavela, unul dintre nepotii lui Becali, insarcinat sa supravegheze santierul.

E absolut fascinant

Dupa inspectie, patronul Stelei si Radu Beligan s-au asezat la masa. E absolut fascinant ce a putut sa faca omul asta la Vadu Rosca, din buzunarul lui. Inchipuiti-va ca inainte acolo era un islaz imens pe care pasteau vreo opt vaci si ciuguleau iarba citeva gaini. Pe locul acela, din banii lui Gigi Becali s-au construit trei strazi, 200 de case si o biserica, cu electricitate, cu mobilier, cu tot, ne-a explicat Radu Beligan cele vazute in Vrancea.

Se pare ca veteranul teatrului romanesc a fost definitiv sedus de bunul samaritean. In timp ce Guvernul a promis si nu a facut nimic, au ridicat si autoritatile trei case, care intre timp s-au deteriorat, Becali i-a ajutat cu adevarat pe oamenii aceia amariti. Actorul nu ne-a dezvaluit nimic despre o eventuala colaborare Becali - Beligan intr-un proiect cultural.

Eu sint adevaratul Vlad Tepes

De la Vadu Rosca, Gigi Becali si Radu Beligan au plecat la Bacau in Maybach, unde s-a desfasurat meciul restant din campionat, FCM Bacau - Steaua. Cei doi au stat impreuna in tribuna si abia dupa meci Becali s-a intilnit si cu presedintele Bacaului, Dumitru Sechelariu, intr-una dintre salile de la Stadionul Municipal, unde a scos dintr-o sacosa o statueta reprezentind capul domnitorului Vlad Tepes:

Boieri, nu va jucati cu soarta Romaniei, ca Gigi Becali va pune in teapa. Basescu n-a vrut sa-i traga in teapa. Eu sint adevaratul Vlad Tepes.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea