Social

Beckham, la prima eliminare de cand joaca la Real Madrid

Internationalul englez David Beckham a fost eliminat miercuri in meciul de cupa Real Madrid- Valencia (3-0), pentru prima oara de cand evolueaza pentru campioana spaniola, dar acesta a explicat incidentul prin severitatea exagerata a arbitrului, relateaza Reuters.

Beckham a primit primul cartonas galben in repriza a doua a meciului tur din sferturile de finala ale Cupei Spaniei, aparent dupa o remarca adresata arbitrului. Cu trei minute inainte de finalul meciului, mijlocasul englez a vazut al doilea galben, si implicit cartonasul rosu, dupa un atac taios la calcaiul argentinianului Pablo Aimar.

"Sunt sigur ca nu meritam o eliminare pentru ca alergam inapoi si doar l-am atins la glezna . Primul galben nu stiu de ce l-am luat. Chiar daca am zis ceva arbitrului, el n-ar fi putut sa inteleaga", a declarat englezul reporterilor.

Bekcham a adaugat ca mentalitatea din campionatul spaniol este diferita fata de cea din Anglia:"Cu siguranta in campionatul englez nu as fi fost eliminat, dar nu-l suspectez pe arbitru de rea intentie. A fost decizia lui si asta este".

Mijlocasul Realului nu va juca in meciul de la Valencia, de saptamana viitoare, a doua mansa a sferturilor de finala ale Cupei Spaniei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea